fbpx

Groei jouw klantenportefeuille tot 200% sneller

Aangesloten boekhoudkantoren ontvangen via Betereboekhouder.be een constante stroom van potentiële klanten, zonder de gekende risico’s. Je betaalt enkel voor resultaten én alle leads zijn exclusief voor jou. Een kwalitatieve match is onze prioriteit, niet zozeer de laagste prijs. Voel jij je aangesproken?

boekhouders en boekhoudkantoor via betere boekhouder

Verhoog de omzet van jouw kantoor tot wel +50%

Wij maken het gemakkelijk voor zelfstandigen en bedrijfsleiders om een sterke boekhouder te vinden die jouw onderneming écht vooruit helpt.

boekhouders en boekhoudkantoor via betere boekhouder
boekhouders sluiten zich aan bij Betere Boekhouder

Nieuwe klanten aanwerven was nooit zo gemakkelijk

Eén manier om een topkantoor te herkennen is door de erg sterke instroom van nieuwe klanten uit het eigen netwerk. Want mond-tot-mond reclame is nog steeds dé beste marketing die er bestaat. Toch zien we dat de koplopers in elke sector slimme manieren gebruiken om hun voorsprong te behouden. Uitzonderlijk efficiënte marketing zonder de risico’s? Oh ja, het kan.

boekhouders sluiten zich aan bij Betere Boekhouder

Elimineer onnodige marketing kosten

Betereboekhouder zoekt naar een boekhoudkantoor dat past bij elke ondernemer die we spreken. Zodra je je aansluit bij ons netwerk, sturen we je dus leads door die exclusief voor jou zijn, aan een kost per lead of per afspraak. Je betaalt enkel voor resultaten en het enige wat je nog zelf moet doen? De ondernemer spreken en overtuigen van jouw meerwaarde. Zo investeer je nooit meer in marketing campagnes die niets opbrengen.

boekhouders sluiten zich aan bij Betere Boekhouder

Krijg waardevolle leads door onze enquete

Alle kantoren die bij ons aansluiten worden grondig geanalyseerd om kwalitatieve sterktes om te zetten in kwantitatieve data. Op die manier zoeken we de beste match zoeken met de input die de bezoeker geeft. We gaan hierbij steeds op zoek naar een partner die ervaring heeft in de sector, gevestigd is in de buurt en voldoet aan de voorwaarden van de ondernemer. Zo ontvang jij énkel de beste matches in jouw inbox.

boekhoudkantoor-boekhouders

Waarom kies je voor Betereboekhouder?

Net zoals een ervaren en gedisciplineerde boekhouder voor veel ondernemers hét verschil kan betekenen tussen succes en falen, is het bij marketing niet anders. Als je kiest voor een standaard marketing agentschap, wordt je in poel van klanten een nummer. Je betaalt énkel voor het aantal uurtjes dat in jouw project werd gestoken en hebt geen enkele garantie op meetbare en winstgevende resultaten.

Bij Betereboekhouder doen we het anders. We bieden je een marketingtool aan die mee is met zijn tijd. Gebouwd door een team dat diep gepassioneerd op zoek is naar de béste manier om ondernemer en boekhouder in contact te brengen. En door ons unieke no cure, no pay model maak je zo je marketing winstgevend, schaalbaar én meetbaar.

Neem contact op met ons

Hebt u interesse om uw kantoor toe te voegen aan ons bestand en meer klanten te werven? Vul dan hier uw gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

8 + 7 =